O značce Oxybul

Oxybul je značka hravých a vzdělávacích her, hraček a kreativních produktů. Probuďte v každém dítěti to nejlepší - to je náš cíl. Posláním značky Oxybul je skutečně umožnit dětem objevovat a rozvíjet jejich mnohostranné nadání a jejich sebedůvěru.

Pro splnění tohoto závazku Oxybul navrhuje, vymýšlí a vybírá hry a aktivity, které uvolňují jejich představivost, podporují jejich samostatnost, stimulují jejich smysly a rozvíjejí jejich talent. Značka se obzvláště snaží respektovat rytmus a etapy dětství.

Výrobky inspirované kolektivní pamětí mají jednoduchou, moderní a nadčasovou estetiku: jsou navrženy tak, aby byly především vzdělávací a hravé. Značky Oxybul Talent, rozsáhlá řada značkových hraček "Oxybul", jsou spoluvytvářeny a navrhovány s pomocí tisíců rodičů, kteří se zapojili do "testovací komunity Oxybul".
To zajišťuje hračku, která bude hravá, a navíc přináší další nápady, jak si s ní hrát. To je totiž základní přesvědčení: hra pomáhá dětem rozvíjet se, experimentovat a otevírat se světu, budovat si sebevědomí a růst sebeúcty.