Jaký kostým vybrat pro mé dítě?

Pokud jde o kostýmy pro děti, Oxybul nabízí širokou škálu možností, od klasických postaviček ze školních představení a pohádek až po kostýmy pro různé speciální příležitosti. Tyto kostýmy jsou navrženy tak, aby byly bezpečné a pohodlné pro děti a poskytovaly jim mnoho možností k hraní a fantazírování.

 

Výhody nákupu dětských kostýmů:

  • Široký výběr: Oxybul nabízí široký výběr kostýmů pro děti různých věkových kategorií a pro různé příležitosti.
  • Kvalita: Oxybul se zaměřuje na nabízení vysoce kvalitních produktů, což znamená, že kostýmy pro děti jsou vyrobeny z bezpečných a odolných materiálů a navíc jsou velmi příjemné na dotek.
  • Cenová dostupnost: Oxybul nabízí kostýmy pro děti za rozumné ceny, což je výhodné pro rodiče, kteří hledají kostým pro své dítě bez toho, aby museli utratit velké množství peněz.

Psychologické efekty dětských kostýmu:

  • Rozvoj fantazie a hry: Kostýmy pro děti pomáhají rozvíjet dětskou fantazii a podporují hru. Děti se mohou stát kýmkoli chtějí a prožívat různé situace.
  • Zlepšení sebevědomí: Nosí-li dítě kostým, může se cítit silnější a sebevědomější. To může pomoci dítěti v různých situacích, například při komunikaci s ostatními dětmi nebo dospělými.
  • Podpora kreativity: Dětské kostýmy pomáhají rozvíjet kreativitu dětí. Děti se mohou ztotožnit s postavou, kterou ztvárňují, a představovat si, co by ta postava dělala v různých situacích.
  • Rozvoj empatie: Když dítě nosí kostým, může se vcítit do role, kterou ztvárňuje, a zlepšit své schopnosti empatie.

 

Všechny tyto psychologické efekty pomáhají rozvíjet osobnost a schopnosti dětí, což má pozitivní vliv na jejich budoucí život a rozvoj.

Představujeme jednotlivé dětské kostýmy

Karnevalová sezóna se blíží! Je čas vybrat kostým pro vaši holčičku nebo chlapečka, abyste mohli slavit s přáteli, doma, ve škole nebo na maškarním bále. Vybrali jsme karnevalové kostýmy z oblíbených dětských světů: princezny nebo rytíře, piráta, superhrdinu... Děti ale také rády napodobují hrdiny naší doby: hasiče, kosmonauta... Nebo se vžijí do role výrazných historických postav, jako je Kleopatra. Karnevalové kostýmy si samozřejmě mohou vzít i při jiných příležitostech, například na narozeninovou oslavu v kostýmu.

Kostým princezny: hit pro malé dívky

Holčičky milují pohádky. Kdo by nesnil o tom, že se mávnutím kouzelného proutku stane Elsou nebo Annou z Ledového království, Kráskou z Krásky a zvířete, Popelkou nebo Šípkovou Růženkou? Dejte jí kostým princezny, třpytivé šaty, flitrový plášť, čelenku... aby byla nejkrásnější na své maškarní!

Kostým rytíře: klasika mezi malými chlapci

Jestliže dívky milují princezny, malí chlapci stále milují rytíře, kteří jsou v dětských příbězích také hojně zastoupeni. Rytířský kostým s erbovní nebo řetízkovou tunikou, pláštěm a nezbytnými doplňky, mečem, štítem a korunou, jim umožní být po boku krásné princezny udatným rytířem z příběhů, které si vymyslí.

Pirátský kostým: pro začínající dobrodruhy

Piráti jsou také oblíbení u dětí, a to jak u dívek, tak u chlapců. Barevná vesta, symbolický třírohý klobouk, šátek, kalhoty, meč,… s tímto pirátským kostýmem bude vaše dítě vymýšlet příběhy o vzpouře a pokladech, které je třeba uloupit. Nastupte si!

Pohádkové kostýmy: oživte své oblíbené postavy

Mezi knihy, které mají mladí lidé obzvláště rádi, patří dětské příběhy jako Sněhurka, Červená Karkulka nebo kouzelník Merlin, které jsou nadčasovou klasikou. Oživte kouzlo pohádky kostýmem inspirovaným oblíbeným příběhem vašeho dítěte. Budou si moci příběh přehrát nebo znovu vymyslet.

Kostým Červené Karkulky

Kostým Červené Karkulky, další klasika dětských příběhů, je u holčiček vždy velmi oblíbený. Převlekem je samozřejmě červený plášť s kapucí, nezapomeňte na malý proutěný košík, který doplní outfit.

Kostým kouzelníka a kouzelnice

Pokud je kostým Harryho Pottera u dětí hitem, není čaroděj nebo čarodějka žádnou výjimkou. Kostým kouzelníka s krásným modrým sametovým pláštěm posetým hvězdami, kouzelnickým kloboukem a kouzelnickou hůlkou je vždy snem malých chlapců, kteří milují fantasy světy. Kostým kouzelnice s krásnými šaty, platovým pláštěm a kouzelnickou hůlkou.

Kostým superhrdiny nebo superhrdinky: dívky nejsou vynechány

Kostým superhrdiny je také klasika, často spojená s filmovou událostí. Kostým Spider-Mana, Batmana, Wonder Woman... je velmi žádaný dětmi, které sní o schopnostech těchto komiksových postav. Plášť a maska jsou dva základní doplňky kostýmu superhrdiny. Nosí-li dítě kostým superhrdiny, může se cítit silnější a mocnější a prožívat dobrodružství s postavou, kterou ztvárňuje. Tyto kostýmy také podporují rozvoj dětské fantazie a hry, což má pozitivní vliv na jejich osobnost a schopnosti.

Kostým Kleopatry: exotická královna

Kleopatra, egyptská královna, je jednou z nejoblíbenějších historických postav holčiček. S uvedením nejnovějšího filmu Asterix a Obelix, Říše středu bude o kostým Kleopatry na karnevalových maškarních večírcích jistě velký zájem. Vaše malá Kleopatra, oblečená do krásných bílých šatů se zlatým páskem a s korunkou zdobenou drahými kameny, bude připravena prožít dobrodružství královny Nilu.

Kostým astronauta: pro moderní dobrodruhy

Vesmír byl vždycky snem dětí a astronauti inspirují mnoho mladých lidí. Všichni si budou představovat, jak se v kostýmu astronauta vydávají dobývat oblohu a vesmír. Ve skutečnosti to byla právě značka Oxybul, která poprvé uvedla na trh kostým astronauta, navržený malou holčičkou, která vyhrála kostýmovou soutěž vyhlašovanou každoročně touto značkou.

Hasičský kostým: skuteční hrdinové jsou vždy populární

Je to sice superhrdina ze skutečného života, ale přesto superhrdina, který malým chlapcům vždycky vykreslí nadšení v očích. Kostým hasiče je jedním z nejoblíbenějších a nejklasičtějších dětských kostýmů. Navíc červená barva vždycky udělá dojem.

Ať si vyberete jakýkoliv kostým, pevně věříme, že splní všechny vaše požadavky a vaše dítě přenese do světa plného fantazie.

Váš oxybul.cz