Veselá a barevná kreativita s Artibul: Neomezené možnosti pro Vaše malé umělce!

Veselá a barevná kreativita s Artibul: Neomezené možnosti pro Vaše malé umělce!

Milí rodiče a tvůrci budoucnosti,

Chcete-li rozvíjet dětskou kreativitu a hravost, máme pro vás jedinečný způsob, jak zábavně strávit čas s vašimi malými umělci – produkty Artibul od firmy Oxybul! Artibul není jen značkou, je to zážitek plný radosti, učení a tvůrčího potenciálu. Přinášíme vám unikátní kolekci produktů, které rozvíjejí dovednosti a povzbuzují fantazii vašich dětí.

Kreslení s dětmi může být zábavné a užitečné pro dětský rozvoj. Za použití různých kreslících pomůcek mohou děti rozvíjet svou fantazii a jemnou motoriku.

Kromě běžných psacích, kreslících a tvořících pomůcek nabízí i verzi elektronickou. Elektronické kreslící pomůcky jsou další cestou ve výchově malého umělce. Jsou populární volbou pro děti, které se chtějí naučit kreslit nebo si jen vyzkoušet své kreativní schopnosti. Tyto pomůcky jsou digitální verze klasických kreslících nástrojů a nabízejí řadu výhod, jako je možnost měnit barvy, šířku čáry a mnoho dalšího. Tyto zařízení se také často dodávají s softwarem, který nabízí širokou škálu funkcí pro tvorbu obrázků a kreslení.

Typy elektronických kreslících pomůcek pro děti:

  1. Digitální pera: Tyto pomůcky se používají se speciálními papíry nebo tablety a fungují jako klasické pero. Děti mohou kreslit na papír nebo na obrazovce a výsledky se automaticky uloží do počítače (tabletu).
  2. Grafické tablety: Tyto zařízení se skládají z tabletu a stylusu, který slouží jako digitální pero. Děti mohou kreslit na obrazovce tabletu a výsledky se automaticky uloží do počítače.
  3. Touchscreen tablety: Tyto tablety fungují jako běžný tablet, ale mají speciální funkce pro kreslení a tvorbu obrázků. Děti mohou kreslit pomocí dotyku nebo stylusu a výsledky se automaticky uloží do tabletu.

 

Výhody elektronických kreslících pomůcek pro děti:

  • Vylepšené kreativní schopnosti: Elektronické zařízení umožňují dětem vyzkoušet si různé nástroje a techniky kreslení a tím rozvíjet své kreativní schopnosti bez nutnosti kupovat domů desítky kreslících potřeb.
  • Snadná úprava a oprava: Elektronické kreslící pomůcky umožňují snadnou úpravu a opravu kresby, což je výhodné pro děti, které se učí kreslit. Žádné vyhazování papíru a nekonečně pokreslené bloky.
  • Šetření papíru a inkoustu: Tyto zařízení umožňují dětem kreslit a tvořit obrázky bez potřeby papíru a inkoustu, což je ekologické a z dlouhodobého pohledu šetří náklady.
  • Možnost sdílení a uložení: Elektronické kreslící pomůcky umožňují snadné sdílení a uložení kresby v digitální formě, což znamená, že děti mohou své dílo snadno ukázat svým přátelům a rodině. Případně může na jednom výtvoru pracovat více členů rodiny.
  • Přístup k široké škále funkcí: Tyto zařízení často nabízejí širokou škálu funkcí, jako jsou různé nástroje pro kreslení, možnosti úprav barvy a šířky čáry a mnoho dalšího. Děti si tak vyzkouší obrovské množství různých technik a vylepší tak své kreslící schopnosti.

Na pomezí elektronicky a klasického papíru+tužky je náš Projektor na kreslení. Je to ideální produkt pro začínající umělce. Kombinace předem vytvořených obrázků a jejich obkreslování je ideální startovací metodou pro naše nejmenší malířky a malíře.

  1. Sada pro modelování a Velká sada pro modelování
    Kromě kreslení a psaní nabízíme celé množství produktů pro domácí manuální dílnu a tvoření.
  2. Sada modelíny pro výrobu dortů a zmrzlin
    Tvarování, spojování a vytváření vlastních světů je nesmírně důležité pro rozvoj motorických dovedností. A co třeba sada modelíny pro výrobu dortů a zmrzlin? Vaši malí kuchaři mohou zdobit a tvořit sladké umělecké dílo, které bude tleskat nejen oku, ale i chuťovým buňkám!
  3. Modelovací hmota
    A pokud neholdujete zmrzlině, tak stačí pořídit klasickou modelovací hmotu, se kterou se děti mohou ponořit do světa barev a textur. Kreativita nezná hranic – vaše děti mohou tvořit rozličné tvary, které budou mít zcela originální nádech.
  4. Korálky
    Není nad klasiku klasik. Korálky jsou ideální hračka pro každé dítě. Ať už si na nich malé dítě procvičuje úchop a motoriku. Tak se hodí pro větší ratolesti k výrobě šperků.
  5. Výroba pěnových náramků
    A vyrobit si vlastní náramek na suchý zip nebylo nikdy jednodušší.
  6. Sada na zdobení krabiček nebo Sada na zdobení krabiček a sešitů
    Co by to bylo za oslavu bez vlastnoručně a stylově zabaleného dárku v unikátní krabičce.
  7. Kreativní sada
    Vázání pout mezi rodiči a dětmi skrze tvoření.
  8. Lapač snů
    Ochraňte svůj spánek a vyrobte si vlastní lapač snů.
  9. Vyšívací desky
    Krásná a zábavná forma jak se naučit vyšívat a používat správně jehlu. Čtyři předpřipravené desky jen stačí správně „zašít“.
  10. Pletení
    A pokud jsme si už jisti s jehlou a umíme vyšívat, tak vzhůru na pletení.

Proč bychom měli tvořit spolu s dětmi?

Dovolte nám přinést vám pár tipů, proč je důležité trávit čas s dětmi tvořením a jak tato společná aktivita může prospět vztahu mezi námi rodiči a dětmi:

  • Vytváření Památek: Tvoření uměleckých děl je jako vytváření společných památek. Každý výrobek bude mít svůj příběh a vzpomínku spojenou s tímto kreativním procesem.
  • Podpora Samostatnosti: Dětem tvoření umožňuje projevit samostatnost. Když mohou svobodně vytvářet své vlastní nápady, zvyšuje se jejich sebevědomí a schopnost rozhodování.
  • Rozvoj Jemné Motoriky: Tvoření vyžaduje jemnou motoriku, která je klíčová pro rozvoj psaní a dalších dovedností.
  • Kreativní Výraz: Tvoření je prostředkem, jak umožnit dětem vyjádřit své myšlenky, city a fantazii. Tím podporujeme jejich kreativní myšlení.
  • Bezpečné Prostředí: Tvoření je bezpečný způsob, jak dát dětem volnost experimentovat a zkoumat bez obav z neúspěchu. Chyby jsou součástí učení!

Artibul: Kde Kreativita Nezná Meze

S produkty Artibul se vaše děti mohou ponořit do světa barev, tvarů a fantazie. Tvoření nejenže rozvíjí jejich dovednosti, ale také posiluje vztah mezi vámi, rodiči, a vašimi malými tvůrci. Přestaňte se bát umazaných rukou a nechte se unést do světa tvůrčí radosti s produkty Artibul!

Zažijte s námi zábavu, učení a radost z tvůrčího projevu.

Váš oxybul.cz